Stratum
Logo Logo

Planning Hoog Stratum

Houd deze website en het nieuws goed in de gaten, schrijf je in als belangstellende of maak een persoonlijk account aan en blijf op de hoogte.

De verkoop is gestart!

De verkoop van de 36 appartementen is gestart. Alle digitale verkoopstukken bekijk en download je in jouw persoonlijke Mijn Eigen Huis account.  Er zijn nog maar een aantal appartementen beschikbaar.

Wanneer start de bouw?

Inmiddels is voldaan aan alle opschortende voorwaarden. Dit betekent dat de start sloop van het bestaande gebouw is aangekondigd. Naar verwachting starten de (sloop-)werkzaamheden begin september 2018.

Hoe blijf je op de hoogte?

Zodra er mee bekend is over Hoog Stratum wordt dat bij nieuws gemeld. Als je je vrijblijvend abonneert op de nieuwsbrief van Hoog Stratum blijf je ook op de hoogte.

Wil je écht niets missen? Maak dan een eigen account aan van Mijn Eigen Huis. Hier kun je alvast je favoriete woningen opslaan en bekijk je alle verkoopstukken.

Interesse? Meld je aan!

Zie jij jezelf al wonen in een prachtig appartement in hartje Eindhoven? Ben je geïnteresseerd? Er zijn nog maar een aantal appartementen beschikbaar. Meld je als belangstellende aan bij het woningaanbod. Je ontvangt dan regelmatig een update over de ontwikkelingen.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?