Stratum
Logo Logo

Planning Hoog Stratum

Houd deze website en het nieuws goed in de gaten, schrijf je in als belangstellende of maak een persoonlijk account aan en blijf op de hoogte.

De verkoop is gestart!

De verkoop van de 36 appartementen is gestart. Alle digitale verkoopstukken bekijk en download je in jouw persoonlijke Mijn Eigen Huis account. 

Wanneer start de bouw?

Wanneer de bouw start is afhankelijk van de opschortende voorwaarden.

Op het moment dat aan alle opschortende voorwaarden is voldaan kan worden gestart met de bouw. Dit betekent o.a. dat circa 70% van de appartementen is verkocht en dat we beschikken over een goedgekeurde vergunning.

Hoe blijf je op de hoogte?

Zodra er mee bekend is over Hoog Stratum wordt dat bij nieuws gemeld. Als je je vrijblijvend abonneert op de nieuwsbrief van Hoog Stratum blijf je ook op de hoogte.

Wil je écht niets missen? Maak dan een eigen account aan van Mijn Eigen Huis. Hier kun je alvast je favoriete woningen opslaan. 

Interesse? Meld je aan!

Zie jij jezelf al wonen in een prachtig appartement in hartje Eindhoven? Naar verwachting start de verkoop in het begin van 2018. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan als belangstellende aan bij het woningaanbod. Je ontvangt dan regelmatig een update over de ontwikkelingen.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?