Stratum
Logo Logo

Voorzieningen

Eindhoven barst van de voorzieningen en er is altijd wel iets te beleven. Het mooie is dat je in Hoog Stratum midden in dit alles woont! Zorg en onderwijs zijn dichtbij. Ga heerlijk winkelen in het gezellige centrum, een kopje koffie drinken op een terras of bezoek een van de vele evenementen. Zoek je de rust? Wandel met je hond in een van de parken en plantsoenen of stap op de fiets en rijd een van de vele fietsroutes in de omgeving.

Onderwijs en werkgelegenheid

In de buurt van Hoog Stratum staan een basisschool en middelbare school. Door de vele scholen en opleidingsinstituten is Eindhoven een echte studentenstad. En door de design- en technologiebranche barst het van de energie en werkgelegenheid. Eindhoven staat bekend als één van de slimste regio's ter wereld. Brainport Eindhoven is een samenwerking tussen bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en overheid. Denk daarbij o.a. aan grote internationale bedrijven als Philips High Tech Campus, ASML en Fluke.

Winkelen en uitgaan

Eindhoven heeft meerdere winkelcentra en ook voor een levendig uitgaansleven zit je in Eindhoven uitstekend. De keuze is groot; van (dans)cafés, grand-cafés en discotheken tot oergezellige bruine kroegen. Ben jij meer een film- of muziekliefhebber? Geen probleem. Ook een bioscoop en een poppodium vind je terug in het gezellige Eindhoven!

Restaurants en terrassen

Schuin tegenover Hoog Stratum ligt het Italiaans restaurant Da Nello. Loop je net iets verder dan kom je bij de gezellige restaurants Dijk9 en Zuid. Wil je echt gaan voor het topsegment? Aan het einde van de straat ligt sterrenzaak Zarzo om de hoek! Geniet in de late zon van een van een drankje op het gezellige terras van Calypso op Stratumseind. Een stukje verder vind je op de Kerkstraat nog meer restaurants en terrassen voor een heerlijke middag of avond.

Zorg- en sportvoorzieningen

Er zij meerdere verpleeghuizen, bejaardenhuizen en 4 ziekenhuizen in Eindhoven. Diverse huisartspraktijken, kinderopvang, gastouders zijn om de hoek bij Hoog Stratum. Ben je een sportliefhebber? Verspreid over Eindhoven zijn meerde sportscholen, zwembaden en sportverenigingen te vinden.  

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?