Stratum
Logo Logo

Ligging en bereikbaarheid Hoog Stratum

Hoog Stratum ligt aan de P. Czn. Hooftlaan, de Stratumsedijk en de Jan Smitslaan op een fantastische locatie midden in het centrum van Eindhoven. De mooie woonwijk de Elzent en het stadscentrum grenzen direct aan het plan. En met het Anne Frankplantsoen en het Stadswandelpark op loopafstand ben je zo in een groene omgeving. Het nieuwbouwplan is goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer, fiets of lopend. Alle voorzieningen in het centrum bereik je binnen circa 10 minuten lopen.

Auto

Hoog Stratum is makkelijk te bereiken met de auto. Via de Leenderweg rijd je binnen 10 minuten naar knooppunt Leenderheide en de snelweg A67 richting Venlo, Maastricht en Antwerpen.

Trein en bus

Het treinstation van Eindhoven ligt op ruim 5 minuten fietsen van Hoog Stratum. Ook is er er binnen 100 meter afstand een bushalte.

Fietsen en lopen

Winkels, restaurant, gezellige terrasjes, wandelen met je hond in het Stadspark of Anne Frank plantsoen? Alles is op loop- en fietsafstand. 

Parkeren in Hoog Stratum

Voor de appartementen worden in de parkeergarage parkeerplaatsen gereserveerd. Bezoekers kunnen parkeren in het openbaar gebied. In het openbaar gebied in het centrum van Eindhoven geldt betaald parkeren.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?